Kategorier

Information

Min konto

Email:
 
Kode:

Coferro | Mercodan

Coferro | Mercodan er en dansk handelsvirksomhed grundlagt i 1951 og beskæftiger i dag 22 ansatte.

Hos os i Coferro | Mercodan får du kompetent, teknisk viden om kabler, der kan optimere enhver performance. Vi samarbejder med over 100 af verdens kabelleverandører og er dermed garant for den bedste produktløsning til lige netop din specifikke opgave, uanset om fokus er på optimering af f.eks. produktion, sikkerhed og bæredygtighed, eller forbedret ydeevne, kapacitet eller tilslutningsmuligheder. 

I Coferro | Mercodan har vi hjulpet vores kunder siden 1951, og dermed har vi positioneret os med en solid viden i flere brancher.

Navnet Coferro oprinder fra latin, Co=kobber, Fe=jern, som indikation for salg indenfor metaller og metallegeringer, som vi har solgt lige siden vor grundlæggelse i 1951. Det er en artikelgruppe, som vi gennem tiderne naturligvis har bibeholdt og udvidet betydeligt.

Mercodan blev stiftet i 1985, og købt ind i Coferro i 2008. Navnet Mercodan er opdelt som følger: ’Mer’, som hentyder til merkantilt, ’co’ at det foregår i kompagniskab, ’dan’ at det er med udgangspunkt i Danmark. Mercodan har specialiseret sig indenfor salg af kabler og stik til det danske data, AV og industrimarked.


 Bliv kunde Bliv ringet op Find dit kabel her Vores medarbejdere


For at handle på shoppen skal du have en forhandler- eller B2B konto hos Coferro | Mercodan